Modulair boekhoudpakket voor kmo’s en accountants

Met Vero Count beschikt u over een compleet boekhoudpakket waarmee u snel en efficiënt de boekhouding voert. Verwerk facturen en bankafschriften (zowel manueel als elektronisch), bereid btw-aangiftes voor, beheer afschrijvingen én stel inzichtelijke rapporten op. Dankzij zijn modulaire opbouw en naadloze integratie met Vero Admin is Vero Count uitermate geschikt als boekhoudsoftware voor de kmo en accountant en boekhouder. Vero Count is beschikbaar als on-premise softwarepakket én cloudoplossing via Eva Online.

Snelle verwerking boekhouddocumenten

Vero Count laat u toe facturen, creditnota’s en andere boekhoudstukken op een snelle manier in te geven via overzichtelijke schermen en menu’s. Beschikt u over elektronische documenten, zoals e-facturen, CODA-afschriften en SODA-boekingsdocumenten? Dan hoeft u bijna niets meer manueel in te voeren.

Elektronische btw-aangifte

Belgische btw-aangiftes, de btw-eindejaarslisting, de intracommunautaire opgave en zelfs de fiches 281.50 en Intrastat-aangifte verlopen allemaal elektronisch. Of u nu een of meerdere aangiftes moet verwerken, Vero Count bezorgt ze steeds in het vooropgestelde formaat zodat u ze snel en makkelijk kunt indienen bij de betreffende administraties.

Automatische verwerking van elektronische betalingen

Met Vero Count kunt u uw bankafschriften zowel manueel als elektronisch verwerken. Via CODA-bestanden verloopt het proces automatisch en dus veel sneller. Betalingen aan leveranciers voert u uit in enkele klikken uit – gedaan met het nodeloos overtypen van betaalgegevens. En wenst u uw klanten te domiciliëren, dan worden ook deze opdrachten in enkele klikken naar uw bank verstuurd.

Uitgebreide afschrijvingsmodule

De uitgebreide afschrijvingsmodule van Vero Count maakt het mogelijk om uw investeringselement aan te maken vanuit de aankoopfactuur die u boekt. De software berekent automatisch de afschrijvingstabel en boekt die in op het gevraagde tijdstip. Investeringstabellen bijhouden in Excel behoort daarmee definitief tot het verleden.

Krachtige analysetools en dashboards

Alle basisrapporten voor het voeren van een boekhouding zijn voorhanden. U beschikt over financiële dashboards waarmee u in één oogopslag de financiële gezondheid van uw bedrijf vaststelt. Ingebouwde budgetcontrole en extra-comptabele of analytische boekhouding zorgen voor al de extra informatie die u nodig heeft voor een goed financieel beheer van uw onderneming. Alle data exporteert u trouwens eenvoudig naar Excel zodat u ook uw eigen rapporten kunt samenstellen.

Dé totaaloplossing voor de boekhouder en de kmo

Met Vero Count beheert u eenvoudig alle aspecten van de boekhouding. In combinatie met onze andere oplossingen (vennootschapsbelasting, personenbelasting, jaarrekeningprogramma) bouwt u een volledige suite voor het beheer van elke financiële afdeling. Bovendien werkt Vero Count naadloos samen met Vero Admin voor uw verkoop- en voorraadbeheer.