Haal meer uit uw software PB & VenB

De zesde staatshervorming laat zich nog altijd voelen – ook in de belastingaangifte PB voor het aanslagjaar 2017. Neem nu de woonbonus: u moest nog nooit zo veel codes invullen over de hypothecaire lening. Ook voor de vennootschapsbelasting zijn er aanpassingen aan de innovatieaftrek, de belasting op bedrijfswagens en roerende voorheffing.

De kluts kwijt? Pik de draad weer op bij Wolters Kluwer. In een halve dag krijgt u de nieuwigheden in de aangiften én de bijbehorende wijzigingen in uw software. Zo profiteert u van álle belastingvoordelen.

Kom naar één van onze seminars tussen 30 mei en 6 juni in Mechelen, Gent, Hasselt of Poperinge.
Kies voor één sessie – personenbelasting of vennootschapsbelasting – of kom naar allebei.

Bonus: bij inschrijving voor de twee sessies krijgt u het e-book Aangiftegids personenbelasting 2017 ter waarde van 36,24 euro cadeau.

Programma

8.30 : Onthaal

9.00 – 10.30 uur: Personenbelasting
Ontdek de nieuwigheden in uw aangifte, zoals bvb de hypothecaire lening, de impact van de taxshift,… . Leer over de vernieuwde hulpschermen in SuperFisc PB, Fiscalc PB en Fiskobel PB. En haal het maximum uit uw PB software.

10.30 – 10.45 uur: Break

10.45 – 12.15 uur: Vennootschapsbelasting
Ontdek de nieuwigheden in de wetgeving, zoals de innovatieaftrek, extra belasting op bedrijfswagens en de nieuwe kmo-definitie,… Zie wat veranderd is in uw SuperFisc VenB. En haal het maximum uit uw VenB software.

Vanaf 12.15 uur: drink

Wenst u zowel de sessie PB als VenB te volgen?

Schrijf u dan hieronder in op  beide seminars PB&VenB

Schrijf snel in