Meest complete boekhoudpakket voor kmo’s en accountants

Top Account is het meest veelzijdige en complete boekhoudpakket op de Belgische markt. Het is de ideale oplossing voor zowel de boekhoudafdeling van een kmo als boekhoud- en accountancykantoren. Dankzij zijn modulaire opbouw stelt u eenvoudig zelf uw pakket samen zonder een cent te veel te betalen. Top Account is beschikbaar als on-premise softwarepakket én cloudoplossing via Top Rent.

Snelle verwerking boekhouddocumenten

Top Account laat u toe facturen, creditnota’s en andere boekhoudstukken op een snelle manier in te geven via overzichtelijke schermen en menu’s. Beschikt u over elektronische documenten, zoals e-facturen, CODA-afschriften en SODA-boekingsdocumenten? Dan hoeft u bijna niets meer manueel in te voeren.

Elektronische btw-aangifte

Belgische btw-aangiftes, de btw-eindejaarslisting, de intracommunautaire opgave en zelfs de fiches 281.50 en Intrastat-aangifte verlopen allemaal elektronisch. Of u nu een of meerdere aangiftes moet verwerken, Top Account bezorgt ze steeds in het vooropgestelde formaat zodat u ze snel en makkelijk kunt indienen bij de betreffende administraties.

Automatische verwerking van elektronische betalingen

Met Top Account kunt u uw bankafschriften zowel manueel als elektronisch verwerken. Via CODA-bestanden verloopt het proces automatisch en dus veel sneller. Betalingen aan leveranciers voert u uit in enkele klikken uit – gedaan met het nodeloos overtypen van betaalgegevens. En wenst u uw klanten te domiciliëren, dan worden ook deze opdrachten in enkele klikken naar uw bank verstuurd.

Uitgebreide afschrijvingsmodule

De uitgebreide afschrijvingsmodule van Top Account maakt het mogelijk om uw investeringselement aan te maken vanuit de aankoopfactuur die u boekt. De software berekent automatisch de afschrijvingstabel en boekt die in op het gevraagde tijdstip. Investeringstabellen bijhouden in Excel behoort daarmee definitief tot het verleden.

Krachtige analysetools en dashboards

Alle basisrapporten voor het voeren van een boekhouding zijn voorhanden. U beschikt over financiële dashboards waarmee u in één oogopslag de financiële gezondheid van uw bedrijf vaststelt. Ingebouwde budgetcontrole en extra-comptabele of analytische boekhouding zorgen voor al de extra informatie die u nodig heeft voor een goed financieel beheer van uw onderneming. Alle data exporteert u trouwens eenvoudig naar Excel zodat u ook uw eigen rapporten kunt samenstellen.

Het meest complete en veelzijdige boekhoudpakket

Met Top Account beheert u eenvoudig alle aspecten van de boekhouding. In combinatie met onze andere oplossingen (vennootschapsbelasting, personenbelasting, jaarrekeningprogramma) bouwt u een volledige suite voor het beheer van elke financiële afdeling. Bovendien werkt Top Account naadloos samen met Top Admin voor uw verkoop- en voorraadbeheer.