Biedt uw kmo een dienst na verkoop? Gaan uw technici de baan op om onderhoud- en servicebeurten uit te voeren bij uw klanten? Dat vraagt natuurlijk wel wat organisatie en planning. Onze software biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van planning, calculatie, stock en facturatie. 

Facturatie

Een onderhoudsfactuur opstellen kost veel tijd. U moet niet alleen de werktijden van uw medewerkers berekenen, maar ook de kostprijs van materialen én uw winstmarge in acht nemen. Onze software automatiseert het facturatieproces waardoor de kans op eventuele fouten afneemt. 

Calculatie

Voert uw bedrijf projectmatig opdrachten uit bij klanten? Dan hebt u baat bij calculatiesoftware die u precies vertelt hoeveel elk project u zal kosten en hoeveel elk project heeft opgebracht. Onze software houdt rekening met gebruikte materialen én gepresteerde uren.

Snelle communicatie

Zijn uw medewerkers vaak op de baan? Met de interventie-app voor Android-toestellen verstuurt u in een handomdraai gedetailleerde opdrachten naar uw field techniekers. Klanten tekenen digitaal af voor ontvangst en uw medewerkers delen foto’s en andere nuttige bestanden eenvoudig via de app. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met Briljant Administrator of met Adsolut ERP-software.

Planning & Agenda

Voorziet u voor elk project voldoende middelen en mankracht? Onze software helpt u met de planning en voorziet de nodige tijd in de agenda van uw medewerkers. Zo behoudt u het overzicht over het werkschema.

Tijdsregistratie

Nauwkeurige registratie van de werktijden van uw medewerkers voorkomt onnauwkeurigheden bij de facturatie. Een diepgaande analyse van de gespendeerde tijd legt bovendien bottlenecks bloot die u helpen de productiviteit van uw projecten, onderhoud- en serviceteam verder te optimaliseren. 

Ontdek de voordelen van Adsolut Kmo-beheer

Automatiseer én stroomlijn alle processen binnen uw organisatie. Van CRM tot stockbeheer: onze ERP-software doet het voor u. Met de handige mobiele apps (CRM, Tech en Stock) beheert u klanten en prospecten, stuurt u medewerkers aan, handelt u leveringen af en beheert u uw voorraad. Waar en wanneer u wilt.

Meer weten over onze oplossingen voor uw bedrijf?

Wij staan u graag bij met het juiste advies binnen uw keuze van de juiste oplossing voor uw onderneming.