Simulaties & fiscaal advies

De wetgeving rond fiscaliteit verandert razendsnel. Correcte simulaties helpen om de fiscale situatie van een onderneming juist in te schatten en een strategie uit te tekenen.

Simulatietools

Wil u weten hoeveel de vennootschapsbelasting bedraagt als de huidige groeimarge aanhoudt? Hebt u graag nu al een zicht op het bedrag aan voorafbetalingen dat voorzien moet worden? De simulatiemogelijkheden in onze software verschaffen een blik in de toekomst. Maak verschillende aangiftes aan op basis van relevante parameters en kies de meest voordelige strategie.

Overgang naar vennootschap?

Is het fiscaal voordelig om de switch te maken van eenmanszaak naar vennootschap? Software brengt een aantal variabelen in rekening en geeft u een pasklaar antwoord in enkele muisklikken. U ziet meteen of, en zo ja, hoe groot het voordeel bedraagt.

Verworpen uitgaven en beroepskosten

Welke kosten kan een vennootschap of eenmanszaak aftrekken en welke niet? Hoe meer verworpen uitgaven of beroepskosten ingebracht en aangetoond kunnen worden, hoe minder vennootschapsbelasting betaald moet worden. Onze software rekent dit uit voor u.

Ontdek onze fiscale tools

Ontdek onze fiscale pakketten, afgestemd op accountants en ondernemers.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.