Accon

Meer dan de helft van de neerleggingen in België loopt via Accon. De software leest gegevens uit uw boekhoudprogramma in en plaatst de cijfers automatisch in de correcte rubriek op de jaarrekening. Diverse controles binnen Accon zorgen ervoor dat u foutloze documenten indient.

Overgangsmodel 2019bis

De NBB aanvaardt vanaf 1/3/2020 het overgangsmodel 2019bis waarmee u een jaarrekening in XBRL kan neerleggen voor alle vennootschappen (bestaande, nieuwe en opt-in vennootschappen).

Vanaf 28/2/2020 kan u met behulp van Accon dit model aanmaken.

Dek heel uw portfolio af in één oplossing

Accon garandeert een kwalitatieve en efficiënte neerlegging van de jaarrekening volgens gestandaardiseerde modellen en conform de Belgische boekhoudnormen voor ondernemingen, verenigingen, stichtingen en consolidaties.

Met één klik naar kennisdatabank monKEY

monKEY is de meest volledige databank voor tax-, accountancy- & financeprofessionals met informatie over personenbelasting, vennootschapsbelasting, btw, vennootschapsrecht en boekhouding.

Word adviseur van uw klant

Met Accon kan u een zeer uitgebreide financiële analyse maken voor uw klant. Uw rol als boekhouder/accountant beperkt zich hiermee niet langer tot alleen het voeren van de boekhouding. U wordt tevens zijn adviseur bij uitstek.

Uitgebreid controlesysteem

Elke jaarrekening doorloopt zeven strenge checks voor ze naar de Nationale Bank van België mag vertrekken. Hierdoor is het onmogelijk om fouten te maken in uw neerlegging.

Integratie met alle boekhoudprogramma’s

Accon is volledig compatibel met alle boekhoudprogramma’s op de markt.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.