header

4 tools, 4 keer tijdswinst

Advies op maat geven? Daar komt heel wat reken- en simulatiewerk bij kijken. Vertrouwt u nog op Excel-spreadsheets? Zonde van de tijd! Met onze nieuwe cloudtool rekent u niet alleen sneller, maar ook altijd volgens de actuele wettelijke bepalingen. Updaten is niet nodig. Voor slechts 9,99 euro per maand krijgt u toegang tot vier gebruiksvriendelijke en visueel overzichtelijke tools. We stellen ze hieronder aan u voor.

Maak kennis met de nieuwe tools

Bedrijfswagens

De aankoop van een nieuwe wagen heeft een grote impact op de balans. Welke model en type zijn fiscaal het voordeligst? Hoeveel bedraagt het voordeel alle aard? En hoe ziet de totale kostenstructuur eruit? U kunt tot 4 modellen met elkaar vergelijken. Het resultaat verschijnt printklaar op pdf.

Eenmanszaak of Vennootschap

Welke ondernemingsvorm is voor uw klant fiscaal het voordeligst? Raadt u een eenmanszaak aan of verdient een vennootschap de voorkeur? U geeft enkele gegevens in, en de tool vertelt het u zwart op wit.

Fiscaal Sparen

Staat mijn huidige financiële toestand pensioen- en/of langetermijnsparen toe? En zo ja, wat zijn de fiscale effecten hiervan? De tool formuleert een helder antwoord op basis van de persoonlijke (financiële) situatie van uw klant.

Financieel Plan

Stel stapsgewijs een compleet financieel plan op. Overzichtelijke schermen en duidelijke instructies loodsen u door het proces. En dankzij de ingebouwde checklist bent u zeker dat uw projectie voldoet aan alle wettelijke minimumvereisten. Klaar? Het resultaat is printklaar beschikbaar op pdf.

Bekijk het webinar

Fiscale Simulaties en Financieel Plan: Onmisbare simulatie- en rekentools

Krijgt u vaak vragen rond fiscale optimalisaties van klanten? Heeft u daarvoor ingewikkelde Excels die moeilijk up-to-date te houden zijn? Neem dan even de tijd om kennis te maken met onze nieuwe Fiscale Simulatie tools en Financieel Plan en berg de ingewikkelde Excelfiles voorgoed op.

Gebruik de Fiscale Simulaties vandaag nog

Surf naar adsolut.com en maak vandaag nog uw eerste simulaties voor slechts €9,99/maand, excl. btw.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.