Fiscaal & administratief beheer

Btw-aangiftes, vennootschapsbelastingen, personenbelastingen, bedrijfsvoorheffing, … De administratieve afhandeling van een fiscaal dossier vraagt heel wat inspanning. Software maakt het werk een stuk efficiënter en vereenvoudigt de samenwerking tussen de boekhouder en de administratie.

Personen- en vennootschapsbelasting

Software helpt bij de administratieve verwerking, berekening én optimalisatie van personen- en vennootschapsbelasting. Dankzij verregaande automatisering weet u snel waar u aan toe bent.

Elektronische indiening van de aangifte

Onze software sluit naadloos aan bij de toepassingen van de overheid zodat de aangiften snel en foutloos elektronisch verzonden kunnen worden.

Jaarrekening opstellen en neerleggen

Het systeem stelt de jaarrekening volledig autonoom op, waarna een boekhouder eventuele aanpassingen kan doorvoeren en de software alle cijfers voor u controleert. Zo bent u zeker van een correcte neerlegging bij de Nationale Bank.

Loonadministratie voor zaakvoerders en bestuurders

Onze software maakt het mogelijk de loonadministratie van zaakvoerder en bestuurders af te handelen zonder tussenkomst van een sociaal secretariaat. De tool brengt alle relevante gegevens bij elkaar zodat administratieve fouten uitgesloten zijn.

Ontdek onze fiscale tools

Ontdek onze fiscale pakketten, afgestemd op accountants en ondernemers.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.