Analyse & rapportering

Onze professionele boekhoudpakketten bevatten uitgebreide analyse- en rapportagetools om een helder inzicht in de boekhouding te verschaffen.

Financiële analyse

Op eender welk moment een actueel inzicht krijgen in de resultaten? Software analyseert de cijfers in uw plaats en giet ze in een overzichtelijk rapport.

Companyweb

Companyweb geeft u inzage in het risico, de solvabiliteit, rendabiliteit, stabiliteit en algemene financiële gezondheid van klanten, concurrenten en prospecten.

Lees meer

Budgetbeheer

Om te vermijden dat de financiële slagkracht van een onderneming niet in gevaar komt, is het belangrijk om budgetten nauwlettend in de gaten te houden. Software helpt u vooruit te kijken en het budgetbeheer te optimaliseren.

Dashboarding

Dashboards gieten alle cijfers in een mooi overzicht. De resultatenrekening, de kostenstructuur per rubriek, de balans, … U ziet eenvoudig tendensen en hebt steeds toegang tot de meest recente cijfers van de boekhouding – financiële verrassingen zijn uitgesloten.

Analytische boekhouding

Analytische boekhouding verschaft u bijkomende financiële inzichten in de kostenstructuur. Snel weten of projecten winstgevend zijn? Onze software maakt een diepgravende analyse van de kostenplaatsen en kostendragers van een organisatie mogelijk.

Ontdek alle voordelen van
Adsolut Boekhouding

Adsolut Boekhouding is het meest volledige boekhoudpakket op de markt voor kmo’s, boekhouders en accountants.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.