U wil online verkopen? Dan is een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop een must. Daarnaast moet ook achter de schermen alles op wieltjes lopen. Een koppeling tussen uw e-commerceplatform en Adsolut Kmo-beheer garandeert een vlotte administratieve afhandeling van elke verkoop. Samen met onze geselecteerde partners zorgen we ervoor.

Bouw een webshop gekoppeld met Adsolut

Adsolut Kmo-beheer aan een webshop koppelen biedt tal van voordelen:

  • vlotte administratieve opvolging van order tot facturatie
  • voorraadwijzigingen in real-time
  • productwijzigingen (prijzen, omschrijvingen, afbeeldingen, …) automatisch geüpdatet

 

Webinar: "Een webshop bouwen en koppelen aan Adsolut"

U wil online verkopen? Dan is een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop een must. Daarnaast moet ook achter de schermen alles op wieltjes lopen. Een koppeling tussen uw e-commerceplatform en uw ERP-software garandeert een vlotte administratieve afhandeling van elke verkoop. Hoe dat allemaal in de praktijk gaat? Wij vertellen er u alles over tijdens deze webinar, in samenwerking met Encima (websiteontwikkelaar).

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.