Gebaseerd op sectorkennis

Onze jarenlange ervaring met kmo’s hebben we omgezet in best practice-templates, gericht op uw sector.

Eén totaaloplossing

Dankzij de integratie met Adsolut Boekhouding blijft uw data altijd up-to-date, zonder dubbel werk.

Online of on-premise

Hebt u uw crm-software graag op uw eigen server of liever in de cloud? Aan u de keuze.

Werk digitaal

Weg met de papierberg! Vanaf nu werkt alles digitaal. Een digitaal archief centraliseert en structureert alle interne en externe documenten en zorgt ervoor dat u ze te allen tijde kan terugvinden.

Werk efficiënter

Adsolut Kmo-beheer combineert de flexibiliteit van cloudsoftware met de veiligheid van on-premise administratietools. Maak offertes, planningen en facturen in enkele klikken. Bovendien neemt onze administratiesoftware alle repetitieve en foutgevoelige bedrijfsprocessen van u over.

Diverse integratiemogelijkheden met onze administratiesoftware

Dankzij API-webservices koppelt u probleemloos andere software met Adsolut Kmo-beheer.

Mobiel werken

Dankzij onze handige apps blijft u altijd op de hoogte, ook onderweg. Bovendien synchroniseren ze automatisch met uw desktopsoftware.

Ontdek onze apps

Tech-app

Verstuur gedetailleerde opdrachten naar uw field-techniekers, laat klanten digitaal tekenen voor ontvangst en bewaar alle relevante foto’s en bestanden op één centrale plek.

Crm-app

Hou een up-to-date overzicht van uw klanten bij de hand en boek nieuwe afspraken. Ook offertes, orders en verkoopbonnen maakt en verstuurt u probleemloos.

Stock-app

Blijf te allen tijde op de hoogte van de voorraad van uw artikelen. Ook orderpicking met uw mobiel toestel is perfect mogelijk dankzij deze app.

Mobiel werken met Adsolut

(Samen)werken op afstand wordt het nieuwe normaal. Maar is uw onderneming daar klaar voor? In deze webinar maakt u kennis met ‘het nieuwe werken’, én leert u hoe digitale ERP-oplossingen u daarbij kunnen helpen. Zo stuurt u dankzij de integratie van apps vlot uw salesteam of techniekers op de baan aan en loopt uw administratie op wieltjes, waar u zich ook bevindt.

Benieuwd wat onze klanten zeggen?

“Adsolut Kmo-beheer gebruiken we voor heel onze flow”

“Tijd is zeer kostbaar geworden in ons land, we moeten daarom proberen om met zo weinig mogelijk mensen zoveel mogelijk te presteren. Daarvoor zijn alle tools welkom, en dan zéker Adsolut.” – Wilfried Gijbels, Macben

“Vaak zit ik tientallen kilometers van hier, maar dankzij de Tech App is het net alsof ik toch op bureau ben”

“Ik kan onmiddellijk zien wat er in de planning staat, wat er ter plekke moet gebeuren en wie de contactpersoon is. Ik kan ook alles registreren wat ik uitvoer. Als er bepaalde opmerkingen zijn, kan ik ze rechtstreeks doorsturen naar mijn collega’s op kantoor.” – Wietze Claesen, Macben

Alle functionaliteiten op een rij

Crm-beheer

Hoe meer u over uw klanten weet, hoe beter u hen kunt helpen. Ons crm-systeem zorgt dat u steevast beschikt over de meest recente klantendata zodat u vlot kunt inspelen op vragen.

Operationeel beheer

Onze oplossingen automatiseren tijdsintensieve activiteiten zoals facturatie, orderopvolging en bestelbeheer. U werkt dus een flink stuk efficiënter.

 

Stockbeheer

 Onze software helpt u de juiste balans te vinden voor een optimale in- en uitstroom van goederen dankzij automatisering.

Documentbeheer

Het beheren en terugvinden van documenten wordt een fluitje van een cent dankzij digitaal documentbeheer.

 

Webshop

U wil online verkopen? Dan is een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop een must.

Bekijk de demo video

Met Adsolut bieden wij een volledige en geïntegreerde suite voor het beheren van uw bedrijf. Adsolut Kmo-beheer ondersteunt uw centrale processen. Ontdek er alles over in deze video.

Haal alles uit uw Adsolut-pakket:

Adsolut Boekhouding

Met Adsolut kan u staat maken op één totaaloplossing voor uw boekhouding en al uw andere kantoorprocessen. Zo bespaart u tijd en verbetert uw dienstverlening. Bovendien kan u Adsolut Boekhouding zowel online als op uw eigen server installeren.

Ontdek onze productopleidingen

Bent u op zoek naar een productopleidingen om te leren werken met Adsolut Kmo-beheer? Onze experts helpen u graag op weg.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.