Relatiebeheer

Kent u de organisatie van uw klanten door en door? Dan is de eerste stap naar een optimale dienstverlening gezet. Onze software helpt u bij de aanleg en het beheer van uw klantenbestand. Een digitale koppeling van uw centraal klantendossier met uw boekhoudpakket of andere applicaties betekent bovendien een enorme boost voor uw efficiëntie.

Customer Relationship Management

Om efficiënt te werken moeten u en uw medewerkers goed weten voor wie ze werken. Een centraal klantendossier maakt alle nuttige informatie toegankelijk voor alle medewerkers volgens autorisatieniveau. Correspondentie, afspraken, e-mails, facturen, ingediende aangiftes, …: alles wordt digitaal bewaard en is dus gemakkelijk doorzoekbaar. Bovendien treedt een wisselwerking op tussen het CRM-systeem en uw boekhoudpakket of andere software.

Companyweb

Maak snel en veilig nieuwe klanten aan op basis van hun elektronische identiteitskaart, jaarrekeningen en/of bedrijfsinformatie uit CompanyWeb en speel steeds op veilig dankzij de ingebouwde ondersteuning van de anti-witwasregelgeving.

Lees meer

Communicatie

Communiceert u helder en duidelijk? Dan levert u dat tijdswinst op. Onze klantbeheersoftware geeft u een aantal tools in handen die uw bedrijfscommunicatie een stuk efficiënter maakt. Al uw medewerkers hebben toegang tot alle relevante informatie zodat klanten snel en efficiënt te woord worden gestaan. Integratie met uw bestaande Kluwer-boekhoudsoftware en populaire kantoorapplicaties, waaronder Microsoft Office, verhogen de efficiëntie nog meer.

Ontdek alle voordelen van
Adsolut Kantoorbeheer

Adsolut Kantoorbeheer biedt u een waaier van tools om efficiënter en klantgerichter te werken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.