Planning & controle

Om een hoog rendement te garanderen, komt het erop aan mensen en middelen optimaal in te schakelen. Software helpt u doelgericht te plannen en de efficiëntie van het boekhoudkantoor te vergroten. U behoudt het overzicht over de interne taakverdeling en de voortgang – ook op piekmomenten – en garandeert zo een vlotte dienstverlening. Bovendien is onze software schaalbaar: van eenvoudige planning tot complete werkprogramma’s – u bepaalt zelf hoever u gaat.

Projectbeheer

Uw medewerkers voeren dagelijks tientallen taken uit voor diverse klanten en projecten. Daarbij zijn sturing en opvolging essentieel. Software helpt u alle taken optimaal in te plannen en op te volgen. Vergelijk klantenopdrachten uit het verleden, evalueer taaktoewijzingen en stuur gericht bij indien nodig. Dankzij de Wolters Kluwer-software hebt u de touwtjes steviger in handen.

Jaarplanning en begroting

Voeren uw medewerkers hun taken uit binnen de vooropgestelde deadline en het voorziene budget? Onze software helpt u jaarplanningen en begrotingen op te stellen en volgt die ook automatisch op. Ontvang meldingen op basis van budget, werktijd, beschikbaarheid van medewerkers of andere parameters en vergroot het rendement van uw kantoor.

Ontdek alle voordelen van
Adsolut Kantoorbeheer

Adsolut Kantoorbeheer biedt u een waaier van tools om efficiënter en klantgerichter te werken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.