Professionele kantoorsoftware op maat van boekhouders en accountants

Wolters Kluwer Office is een uitgebreid klantenbeheersysteem op maat van boekhoud- en accountingkantoren. Krijg een heldere kijk op de productiviteit van uw medewerkers, verbeter de interne werking en bewaak de kwaliteit. De software centraliseert en structureert alle gegevens zodat u klanten en dossiers efficiënter kunt opvolgen en de samenwerking tussen uw medewerkers verbetert.

Uitgebreid klantenbeheersysteem

Met Wolters Kluwer Office hebt u een klantbeheersysteem in handen dat volledig is afgestemd op de werking van een boekhoud- en accountingkantoor. De software houdt alle klantgegevens en dossierinformatie in een centrale gegevensbank bij én ondersteunt de anti-witwaswetgeving. Zo hebt u alles om wettelijk in orde te zijn.

Planning & facturatie

Met Wolters Kluwer Office stelt u eenvoudig medewerkers aan en volgt u hun taken in een moeite door op. U hebt met andere woorden steeds een goed zicht op de workflow en taakverdeling van uw kantoor. Zit een opdracht erop? Dan verwerkt u in de software de gepresteerde uren en diensten en laat die doorstromen naar uw factuur.

Digitaal archief

Centraliseer al uw correspondentie en documenten in een digitaal archief, u koppelt zo al uw stukken rechtstreeks aan uw digitale klantenfiches. Zo maakt u de elektronische uitwisseling van dossiers met klanten een stuk eenvoudiger.

Professionaliseer uw kantoor met onze software

Klaar voor de volgende stap? Met Wolters Kluwer Office verbetert u de interne werking en efficiëntie van uw boekhoud- en accountingkantoor. Ontdek het zelf.