Een professionele website die leads genereert

Een moderne bedrijfswebsite heeft drie taken: bezoekers informeren over uw producten, diensten en service, aantonen dat u een betrouwbare partner bent voor én leads genereren voor uw salesteam. Met Kluwer EasyWeb bouwt en onderhoudt u in geen tijd een website die uitblinkt op die drie fronten.

Trek nieuwe klanten aan

Wij zorgen voor een website die potentiële klanten overtuigt om contact met u op te nemen. Met EasyWeb hebt u er dus een sterverkoper bij in uw salesteam. Alle webstatistieken worden bovendien in overzichtelijke grafieken gepresenteerd. Zo kunt u eenvoudig optimaliseren waar nodig.

Uw website bovenaan in Google

Online gevonden worden is een must voor elke website. Kluwer EasyWeb voorziet uw website van de nodige SEO-toeters en -bellen zodat Google en andere zoekmachines uw content gemakkelijk oppikken. Het gevolg? Uw site staat in geen tijd bovenaan in de zoekresultaten.

Voeg eenvoudig content toe

Een moderne website moet geregeld updates en nieuws krijgen. Dankzij het geïntegreerde contentplatform Studio5 voegt u eenvoudig pagina’s toe die u in één klik online zet. En dankzij de uitbreiding automatische nieuwsbrief verstuurt u snel en eenvoudig een nieuwsbrief naar uw klanten. U laadt het klantenbestand in en de software doet de rest.

Professionele look op elk toestel

Ontwerp

We ontwerpen uw website aan de hand van een dertigtal vragen.
Zo kleuren we uw site volledig in volgens uw wensen.

Bouw

Nu we weten hoe uw website eruit moet zien, gaan onze designers en ontwikkelaars aan de slag.
Slimme navigatie, een knallende homepage, een overzichtelijke structuur, …
Wij zorgen voor de bouwstenen en u vult zelf eenvoudig uw content toe.

Training

Een website beheren met Kluwer EasyWeb is kinderspel.
In 2,5 uur leren we u alles over Studio5, het managementsysteem waarmee u zelf uw webcontent aanmaakt en beheert.

Hebt u nog geen website? We zorgen ervoor dat u online bent in drie stappen. Dankzij het responsive design krijgt u een website die er goed uitziet op desktops, laptops en mobiele apparaten.

Actueel: Een website voor uw onderneming

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Om prospecten te overtuigen en klanten aan uw zaak te binden, moet u online sterk in uw schoenen staan. Wij delen alvast vier tips voor een professionele website waarmee u vertrouwen uitstraalt en goed scoort in de zoekresultaten van Google.

Lees meer

Uw website snel online met Kluwer EasyWeb?

Een website is een krachtig wapen om nieuwe klanten aan te trekken. Kluwer EasyWeb zorgt voor een professionele look en eenvoudig contentbeheer. Ontdek de voordelen!