Een professionele website voor de boekhouder en fiscaal expert

Een moderne website voor boekhouders, accountants en fiscaal experten heeft drie taken: bezoekers informeren over uw diensten en service, aantonen dat u een betrouwbare partner bent én nieuwe klanten aantrekken. Met Kluwer EasyWeb bouwt en onderhoudt u in geen tijd een website die uitblinkt op die drie fronten.

Trek nieuwe klanten aan

Wij zorgen voor een website die potentiële klanten overtuigt om contact met u op te nemen. Alle webstatistieken worden bovendien in overzichtelijke grafieken gepresenteerd. Zo kunt u eenvoudig optimaliseren waar nodig.

Op maat geleverde content op uw website

Een moderne website moet geregeld updates en nieuws krijgen. Anders zakt u weg in de zoekresultaten van Google en verliest u het vertrouwen van uw klanten. Geen tijd om zelf in de pen te kruipen? Laat uw artikels schrijven door de fiscale experts van Wolters Kluwer en strijk zelf de eer op. Het gevolg? Uw klanten blijven op de hoogte van alle relevante fiscale en boekhoudkundige topics en Google beloont u met een puike positie in de zoekresultaten.

Uw website bovenaan in Google

Online gevonden worden is een must voor elke website. Kluwer EasyWeb voorziet uw website van de nodige SEO-toeters en -bellen zodat Google en andere zoekmachines uw content gemakkelijk oppikken. Het gevolg? Uw site staat in geen tijd bovenaan in de zoekresultaten.

Professionele look op elk toestel

Ontwerp

We ontwerpen uw website aan de hand van een dertigtal vragen. Zo kleuren we uw site volledig in volgens uw wensen.

Bouw

Nu we weten hoe uw website eruit moet zien, gaan onze designers en ontwikkelaars aan de slag. Slimme navigatie, een knallende homepage, een overzichtelijke structuur, … Wij zorgen voor de bouwstenen en u vult zelf eenvoudig uw content toe.

Training

Een website beheren met Kluwer EasyWeb is kinderspel. In 2,5 uur leren we u alles over Studio5, het managementsysteem waarmee u zelf uw webcontent aanmaakt en beheert.

Uw website snel online met Kluwer EasyWeb?

Hebt u nog geen website? We zorgen ervoor dat u online bent in drie stappen. Dankzij het responsive design krijgt u een website die er goed uitziet op desktops, laptops en mobiele apparaten. Een website is een krachtig wapen om nieuwe klanten aan te trekken.
Kluwer EasyWeb zorgt voor een professionele look en eenvoudig contentbeheer.
Ontdek de voordelen!