Voor de perfecte samenwerking en communicatie met uw klant

De financiële status van uw klant is een cruciale informatiebron om strategische beslissingen te nemen en de focus van zijn onderneming te bepalen en op te volgen. Die informatie valt echter niet altijd helder af te leiden uit de documenten die u voorhanden hebt. Bovendien moet u vaak data uit verschillende bronnen samenleggen, wat de opvolging niet vergemakkelijkt. Precies daarom heeft Adsolut een tool ontwikkeld waarmee de samenwerking met de klant een totaal nieuw perspectief krijgt. Omgekeerd kan uw klant makkelijk documenten digitaal aanleveren, en heeft hij zelf op interactieve wijze inzicht en input in elk aspect van de boekhouding en de resultaten.

Realtime rapportering

Geef de klant een realtime zicht op zijn belangrijkste financiële parameters zoals omzet, aankopen, opbrengsten, marge, resultaat, … aan de hand van duidelijke grafieken.

Digitaal archief

Ontvang alle gescande documenten van uw klanten digitaal via het klantportaal, klaar ter verwerking in de boekhouding. Weg met de schoendoos, welkom digitaal archief.

Eén op één communicatie

Heeft u of uw klant toch nog een vraag over zijn dossier of resultaten? Communiceer dan snel, makkelijk en helder via het portaal. Eén op één communicatie ging nooit sneller.

Prijzen

Tot 10 gebruikers

 

€ 10,00

per gebruiker

per maand

 

10 - 49 gebruikers

 

€ 8,50

per gebruiker

per maand

50 - 99 gebruikers

 

€ 7,00

per gebruiker

per maand

Haal alles uit Adsolut met een van onze uitbreidingen

Adsolut Boekhouding

Met Adsolut kan u staat maken op één totaaloplossing voor uw boekhouding en al uw andere kantoorprocessen. Zo bespaart u tijd en verbetert uw dienstverlening. Bovendien kan u Adsolut Boekhouding zowel online als op uw eigen server installeren.

Adsolut kantoorbeheer

Als boekhoud- of accountancykantoor bent u voortdurend op zoek naar manieren om de werkprocessen te optimaliseren. Kantoorbeheer helpt om uw taken beter op elkaar af te stemmen en uw dossiers efficiënter te beheren. En uw klanten profiteren mee.

Adsolut ERP

Misschien bent u als boekhouder/accountant helemaal klaar om de stap te zetten naar meer digitalisering en efficiëntie. Maar zijn uw klanten dat ook? U kan hen overhalen met de ijzersterke voordelen van ons administratief pakket voor kmo’s.