De virtuele ontmoetingsplaats voor boekhouder en klant

Adsolut Klantportaal brengt orde in de schier eindeloze stroom aan- en verkoopfacturen die uw kantoor dagelijks voorgeschoteld krijgt. Klanten laden alles digitaal op via het communicatieplatform, waarna uw boekhoudsoftware automatisch een boekingsvoorstel genereert. Het Klantportaal is bovendien dé plaats om vragen te beantwoorden en financiële analyses en rapporten te delen met uw klanten. Efficiënt communiceren was nooit eerder zo eenvoudig.

Realtime rapportering

Geef de klant een realtime zicht op zijn belangrijkste financiële parameters zoals omzet, aankopen, opbrengsten, marge, resultaat, … aan de hand van duidelijke grafieken.

Slechts 1 kanaal: digitaal

Ontvang alle gescande documenten van uw klanten digitaal via het Klantportaal, klaar voor verwerking in de boekhouding. Vaarwel schoendoos, welkom digitaal archief.

Eén op één communicatie

Helder communiceren, to the point en zonder ruis? U bent slechts een muisklik van uw klanten verwijderd. Stuur direct een bericht vanuit de tool of zoek de juiste contactgegevens snel op via het zoekveld.

Abonnementprijzen

Tot 10 gebruikers

 

€ 123,00

per jaar

per gebruiker

 

10 - 49 gebruikers

 

€ 105,00

per jaar

per gebruiker

50 - 99 gebruikers

 

€ 86,00

per jaar

per gebruiker

100 - 499 gebruikers

 

€ 74,00

per jaar

per gebruiker

+ 500 gebruikers

 

Neem contact op met ons

voor een offerte op maat

via ons contactformulier.

Haal alles uit Adsolut met een van onze uitbreidingen

Adsolut Boekhouding

Met Adsolut kan u staat maken op één totaaloplossing voor uw boekhouding en al uw andere kantoorprocessen. Zo bespaart u tijd en verbetert uw dienstverlening. Bovendien kan u Adsolut Boekhouding zowel online als op uw eigen server installeren.

Adsolut kantoorbeheer

Als boekhoud- of accountancykantoor bent u voortdurend op zoek naar manieren om de werkprocessen te optimaliseren. Kantoorbeheer helpt om uw taken beter op elkaar af te stemmen en uw dossiers efficiënter te beheren. En uw klanten profiteren mee.

Adsolut ERP

Misschien bent u als boekhouder/accountant helemaal klaar om de stap te zetten naar meer digitalisering en efficiëntie. Maar zijn uw klanten dat ook? U kan hen overhalen met de ijzersterke voordelen van ons administratief pakket voor kmo’s.