Een optimale administratieve organisatie van uw kantoor

Als boekhoud- of accountancykantoor bent u voortdurend op zoek naar manieren om de werkprocessen te optimaliseren. Een vlotte samenwerking binnen het team is namelijk een must om een vlotte dienstverlening naar de klanten te garanderen. Kantoorbeheer helpt om uw taken beter op elkaar af te stemmen en uw dossiers efficiënter te beheren. En uw klanten profiteren mee.

Relatiebeheer

Relaties zijn het hart van elk boekhoudkantoor. Hoe meer u weet over uw klanten, prospecten of andere relaties, hoe sterker u staat en hoe beter uw dienstverlening kan worden afgestemd op hun noden en wensen.

Documentbeheer

Een digitaal archief centraliseert en structureert alle interne en externe documenten en zorgt ervoor dat u ze te allen tijde kan terugvinden. Klantdocumenten die bij u terechtkomen via het klantenportaal ontvangt u steeds in uw kantoorbeheer.

Planning & controle

U weet als geen ander hoeveel tijd er in het beheren van de boekhouding van uw klanten kruipt. Een goede planning is onontbeerlijk. Onze software zorgt ervoor dat u steeds het overzicht bewaart over de geplande taken – ook als het heel druk is. Zo komen u en uw medewerkers altijd hun beloften na.

Tijdsregistratie & facturatie

Correcte tijdregistratie is de basis om het facturatieproces vlot te laten verlopen. Werknemers kunnen manueel hun tijdsbesteding bijhouden, maar met software verloopt alles sneller en juister. Bovendien zijn discussies over werktijden en tarieven verleden tijd.

Integratie met boekhouding

Uw kantoorbeheer integreert volledig met uw Adsolut boekhoudpakket. Hierdoor wint uw kantoor aan efficiëntie en tijd.

Haal alles uit Adsolut met een van onze uitbreidingen

Adsolut Boekhouding

Met Adsolut kan u staat maken op één totaaloplossing voor uw boekhouding en al uw andere kantoorprocessen. Zo bespaart u tijd en verbetert uw dienstverlening. Bovendien kan u Adsolut Boekhouding zowel online als op uw eigen server installeren.

Adsolut Klantenportaal

De financiële status van uw klant is een cruciale informatiebron om strategische beslissingen te nemen en de focus van zijn onderneming te bepalen en op te volgen. Precies daarom heeft Adsolut een tool ontwikkeld waarmee de samenwerking met de klant een totaal nieuw perspectief krijgt.