Uw kantoorprocessen naadloos op elkaar afgestemd

Adsolut Kantoorbeheer biedt u een waaier van tools om efficiënter en klantgerichter te werken. Stem de belangrijkste werkprocessen in uw kantoor op elkaar af, behoud het overzicht over al uw dossiers en deel belangrijke informatie over klanten en prospecten in één muisklik met alle belanghebbenden. En dat is pas het tipje van de sluier …

Relatiebeheer

Relaties zijn het hart van elk boekhoudkantoor. Hoe meer u weet over uw klanten, prospecten en leveranciers, hoe sterker u staat, want hoe beter u uw dienstverlening kunt afstemmen op hun noden en wensen.

Documentbeheer

Een digitaal archief centraliseert en structureert alle interne en externe documenten. U speelt nooit meer een file kwijt en vind wat u moet vinden in enkele seconden. Alle documenten die u bereiken via het Adsolut Klantportaal komen automatisch in uw Kantoorbeheer terecht.

Planning & controle

U weet als geen ander hoeveel tijd er in het beheren van de boekhouding van uw klanten kruipt. Een degelijke planning is onontbeerlijk. Onze software zorgt ervoor dat u het overzicht bewaart over de geplande taken – ook als het heel druk is. Zo komen u en uw medewerkers altijd hun beloften na.

Tijdsregistratie & facturatie

Correcte tijdregistratie is de basis om het facturatieproces vlot te laten verlopen. Werknemers kunnen manueel hun tijdsbesteding bijhouden, maar met software verloopt alles sneller en juister. Bovendien zijn discussies over werktijden en tarieven verleden tijd.

Integratie met boekhouding

Adsolut Kantoorbeheer werkt nauw samen met Adsolut Boekhouding. De twee modules wisselen voortdurend gegevens uit. Zo zijn én blijven uw belangrijkste tools up to date zonder dubbel werk.

Haal alles uit Adsolut met een van onze uitbreidingen

Adsolut Boekhouding

Met Adsolut kan u staat maken op één totaaloplossing voor uw boekhouding en al uw andere kantoorprocessen. Zo bespaart u tijd en verbetert uw dienstverlening. Bovendien kan u Adsolut Boekhouding zowel online als op uw eigen server installeren.

Adsolut Klantenportaal

De financiële status van uw klant is een cruciale informatiebron om strategische beslissingen te nemen en de focus van zijn onderneming te bepalen en op te volgen. Precies daarom heeft Adsolut een tool ontwikkeld waarmee de samenwerking met de klant een totaal nieuw perspectief krijgt.