Alle documenten snel en correct verwerkt

Als fiscaal expert houdt u er maar beter een secure administratie op na. Op het einde van het boekjaar moet u namelijk aan alle fiscale en financiële verplichtingen voldoen die de fiscus oplegt. Met de juiste software hebt u de piekmomenten beter onder controle en vergemakkelijkt u de samenwerking met de klant.

Personen- en vennootschapsbelasting

Uw klanten weten graag waaraan ze zich kunnen verwachten. Zeker als het gaat om hun fiscale verplichtingen. Software helpt u bij de administratieve verwerking, berekening én optimalisatie van personen- en vennootschapsbelasting. Dankzij verregaande automatisering vangt u deadlines en piekmomenten moeiteloos op.

Jaarrekening opstellen

Elk jaar stelt u de jaarrekening van uw klanten op vanuit uw boekhoudpakket. Onze software stroomlijnt en versnelt dat proces dankzij verregaande automatisering. Het systeem stelt de jaarrekening volledig autonoom op, waarna u eventuele aanpassingen doorvoert en de software alle cijfers voor u controleert. Zo bent u zeker van een correcte neerlegging bij de Nationale Bank.

Elektronische indiening aangiftes

Onze software sluit naadloos aan bij de toepassingen van de overheid zodat u de aangiften van uw klanten snel en foutloos elektronisch kunt verzenden.

Loonadministratie voor zaakvoerders en bestuurders

Als fiscaal expert biedt u uw klanten graag een zo ruim mogelijke dienstverlening aan. Onze software maakt het mogelijk de loonadministratie van zaakvoerder en bestuurders af te handelen zonder tussenkomst van een sociaal secretariaat. De tool brengt alle relevante gegevens bij elkaar zodat administratieve fouten uitgesloten zijn.

Meer weten over onze oplossingen voor uw kantoor?

Wij staan u graag bij met het juiste advies binnen uw keuze van de juiste oplossing voor uw kantoor.