Samen met de klant naar een optimale fiscale strategie

Fiscaal advies geven behoort tot het uitgebreide takenpakket van het moderne boekhoudkantoor. U kan natuurlijk manueel allerlei berekeningen maken, maar veel efficiënter is het om software het zware werk voor u te laten doen. Correcte simulaties helpen de ondernemer diens fiscale situatie juist in te schatten en een strategie uit te tekenen. Als fiscaal expert bent u het eerste aanspreekpunt.

Simulatietools

Hoeveel zal de verschuldigde vennootschapsbelasting bedragen als de huidige resultaten zich doorzetten? En welk bedrag aan voorafbetalingen raadt u uw klanten aan? De simulatiemogelijkheden binnen onze applicaties helpen u de toekomst correct in te schatten. Maak verschillende aangiftes aan op basis van relevante parameters en kies de meest voordelige strategie voor uw klant.

Overgang naar de vennootschap

Haalt uw klant een fiscaal voordeel uit een switch van de eenmanszaak naar een vennootschap? Software brengt een aantal variabelen in rekening en geeft u een pasklaar antwoord in enkele muisklikken. U ziet meteen of, en zo ja, hoe groot het voordeel bedraagt. Zo geeft u altijd onderbouwd fiscaal advies op maat van uw klanten.

Meer weten over onze oplossingen voor uw kantoor?

Wij staan u graag bij met het juiste advies binnen uw keuze van de juiste oplossing voor uw kantoor.