Dé boekhoudoplossing voor professionals

Expert/M is het meest veelzijdige en complete boekhoudpakket op de Belgische markt. Het is de ideale oplossing voor zowel de boekhoudafdeling van een kmo als boekhoud- en accountancykantoren. Expert/M is beschikbaar als on-premise softwarepakket én cloudoplossing via EVA Online.

Snelle verwerking boekhouddocumenten

Expert/M laat u toe facturen, creditnota’s en andere boekhoudstukken op een snelle manier in te geven via overzichtelijke schermen en menu’s. Beschikt u over elektronische documenten, zoals e-facturen, CODA-afschriften en SODA-boekingsdocumenten? Dan hoeft u bijna niets meer manueel in te voeren.

Elektronische btw-aangifte

Belgische btw-aangiftes, de btw-eindejaarslisting, de intracommunautaire opgave en zelfs de fiches 281.50 en Intrastat-aangifte verlopen allemaal elektronisch. Of u nu een of meerdere aangiftes moet verwerken, Expert/M bezorgt ze steeds in het vooropgestelde formaat zodat u ze snel en makkelijk kunt indienen bij de betreffende administraties.

Automatische verwerking van elektronische betalingen

Met Expert/M kunt u uw bankafschriften zowel manueel als elektronisch verwerken. Via CODA-bestanden verloopt het proces automatisch en dus veel sneller. Betalingen aan leveranciers voert u uit in enkele klikken uit – gedaan met het nodeloos overtypen van betaalgegevens. En wenst u uw klanten te domiciliëren, dan worden ook deze opdrachten in enkele klikken naar uw bank verstuurd.

Uitgebreide afschrijvingsmodule

De uitgebreide afschrijvingsmodule van Expert/M maakt het mogelijk om uw investeringselement aan te maken vanuit de aankoopfactuur die u boekt. De software berekent automatisch de afschrijvingstabel en boekt die in op het gevraagde tijdstip. Investeringstabellen bijhouden in Excel behoort daarmee definitief tot het verleden.

Geïntegreerde facturatieoplossing

Snel en eenvoudig verkoopfacturen opstellen? Expert/M maakt het u gemakkelijk, want de oplossing is geïntegreerd in uw boekhoudsoftware. Creëer artikelen, pas de lay-out aan uw huisstijl aan en voeg uw logo toe. Van zodra uw facturen verstuurd zijn, boekt het systeem ze automatisch in het verkoopjournaal in zodat u geen dubbel werk hoeft te doen.

Krachtige analysetools en dashboards

Alle basisrapporten voor het voeren van een boekhouding zijn voorhanden. U beschikt over financiële dashboards waarmee u in één oogopslag de financiële gezondheid van uw bedrijf vaststelt. Ingebouwde budgetcontrole en extra-comptabele of analytische boekhouding zorgen voor al de extra informatie die u nodig heeft voor een goed financieel beheer van uw onderneming. Alle data exporteert u trouwens eenvoudig naar Excel zodat u ook uw eigen rapporten kunt samenstellen.

Het meest complete en veelzijdige boekhoudpakket

Met Expert/M beheert u eenvoudig alle aspecten van de boekhouding. In combinatie met onze andere oplossingen (vennootschapsbelasting, personenbelasting, jaarrekeningprogramma) bouwt u een volledige suite voor het beheer van elke financiële afdeling.