Overal toegang tot uw boekhouding via de cloud

EVA Online is een uitgebreid boekhoudpakket waarmee kmo’s alle aspecten van een moderne boekhouding kunnen beheren. De software bevat alle tools die u nodig hebt: elektronisch bankieren, aanmaningsbeheer, btw-aangifte, … De financiële dashboards geven u zelfs een helder zicht op de belangrijkste kerncijfers van uw bedrijf: omzet, topklanten, betalingsachterstand, … U werkt volledig in de cloud. Uw data is vanop verschillende locaties beschikbaar wat de samenwerking met uw boekhouder vereenvoudigt.

Snelle verwerking van boekhouddocumenten

EVA Online laat u toe facturen, creditnota’s en andere boekhoudstukken op een snelle manier in te geven via overzichtelijke schermen en menu’s. Beschikt u over elektronische documenten, zoals e-facturen, CODA-afschriften en SODA-boekingsdocumenten? Dan hoeft u bijna niets meer manueel in te voeren.

Geïntegreerde facturatieoplossing

Snel en eenvoudig verkoopfacturen opstellen? EVA Online maakt het u gemakkelijk, want de oplossing is geïntegreerd in uw boekhoudsoftware. Creëer artikelen, pas de lay-out aan uw huisstijl aan en voeg uw logo toe. Van zodra uw facturen verstuurd zijn, boekt het systeem ze automatisch in het verkoopjournaal in zodat u geen dubbel werk hoeft te doen. En met EVA Online Plus krijgt u nog uitgebreidere ERP-integratiemogelijkheden. In combinatie met uw boekhoudpakket beheert u efficiënt uw verkoop, aankoop en stock.

Elektronische btw-aangifte

Belgische btw-aangiftes, de btw-eindejaarslisting, de intracommunautaire opgave en zelfs de fiches 281.50 en Intrastat-aangifte verlopen allemaal elektronisch. Of u nu een of meerdere aangiftes moet verwerken, EVA Online bezorgt ze steeds in het vooropgestelde formaat zodat u ze snel en makkelijk kunt indienen bij de betreffende administraties.

Automatische verwerking van elektronische betalingen

Met EVA Online kunt u uw bankafschriften zowel manueel als elektronisch verwerken. Via CODA-bestanden verloopt het proces automatisch en dus veel sneller. Betalingen aan leveranciers voert u uit in enkele klikken uit – gedaan met het nodeloos overtypen van betaalgegevens. En wenst u uw klanten te domiciliëren, dan worden ook deze opdrachten in enkele klikken naar uw bank verstuurd.

Krachtige analysetools en dashboards

Alle basisrapporten voor het voeren van een boekhouding zijn voorhanden. U beschikt over financiële dashboards waarmee u in één oogopslag de financiële gezondheid van uw bedrijf vaststelt. Ingebouwde budgetcontrole en extra-comptabele of analytische boekhouding zorgen voor al de extra informatie die u nodig heeft voor een goed financieel beheer van uw onderneming. Alle data exporteert u trouwens eenvoudig naar Excel zodat u ook uw eigen rapporten kunt samenstellen.

Vereenvoudig de samenwerking met uw boekhouder

Met EVA Online zit uw boekhouddata veilig in de cloud. EVA Online werkt naadloos in combinatie met Expert/M Plus en VERO Count. De voordelen van onze boekhoudpakketten zelf ontdekken?