Uw volledige administratie- en procesbeheer...
In één geïntegreerd pakket

Automatische processen

De software neemt alle repetitieve en foutgevoelige bedrijfsprocessen van u over. Van CRM tot stockbeheer en alles ertussenin, Adsolut doet het voor u.

Eén totaaloplossing

Adsolut kmo-beheer is perfect geïntegreerd met Adsolut Boekhouding, waardoor de processen in uw kantoor volledig gestroomlijnd worden en alle gegeven.

Handige app’s

U kan gebruik maken van handige mobiele app’s zoals een CRM-app, een stock-app, een tech-app. Zo kunnen uw medewerkers hun werkzaamheden perfect uitvoeren als ze bij de klant zijn waardoor het proces sterk vereenvoudigd wordt.

Online of on-premise

Behoud u de software liever op uw eigen server of wil u graag op verplaatsing kunnen werken? Aan u de keuze! Adsolut kmo-beheer is zowel online als on-premise beschikbaar.

Handige apps voor uw smartphone
Handige Apps

Tech-app
Zijn uw medewerkers vaak op de baan, of levert u goederen? Met de tech-app voor mobiele toestellen verstuurt u in een handomdraai gedetailleerde opdrachten naar uw field-techniekers. Klanten tekenen digitaal af voor ontvangst en uw medewerkers delen foto’s en andere nuttige bestanden eenvoudig via de app. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met uw Adsolut kmo-beheer

CRM-app
Met de CRM-app voor mobiele toestellen heeft u te allen tijde een volledig overzicht van uw klanten. Zo kan u tijdens prospecties telkens de laatste nieuwe info en opmerkingen raadplegen of afspraken ingeven. U kan tevens offertes, orders of verkoopbonnen ingeven in deze app. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd.

Stock-app
Met de Stock-app voor mobiele toestellen bent u te allen tijden op de hoogte van de voorraad van uw artikelen en kan u orderpicking doen met uw mobiel toestel.

Ontdek de complete Adsolut suite

Adsolut Boekhouding

Met Adsolut kan u staat maken op één totaaloplossing voor uw boekhouding en al uw andere kantoorprocessen. Zo bespaart u tijd en verbetert uw dienstverlening. Bovendien kan u Adsolut Boekhouding zowel online als op uw eigen server installeren.