De dashboardsoftware van EMAsphere schept inzicht in uw bedrijfsresultaat dankzij heldere grafieken en diagrammen. Zo herkent u snel verbanden en patronen en kunt u proactief ingrijpen.

Actuele inzichten

De tool connecteert direct met uw boekhoudpakket. Zo krijgt u steevast actuele inzichten.

 

Gepersonaliseerde dashboards

Pas de visuele voorstelling van uw cijfers aan uw persoonlijke voorkeur aan.

 

Proactief advies

Laat belangrijke beslissingen niet langer afhangen van intuïtie, maar voer uw beleid op basis van cijfers.

 

Complexe vennootschapsstructuren

EMAsphere ondersteunt complexe vennootschapsstructuren met meerdere entiteiten. U bewaart dus in elke situatie het overzicht.

Over het partnership

Om ons aanbod van boekhoud- en fiscale software te versterken, willen we onze gebruikers in België dashboards aanbieden waarmee de boekhoudkundige gegevens van verschillende entiteiten kunnen worden geconsolideerd. Een waardeaanbod dat EMAsphere al meerdere jaren voorstelt. Het partnership stelt ons in staat om de gebruikservaring van onze klanten verder te verbeteren én onze gemeenschappelijke groeidoelstelling te halen.

Voor accountants en ondernemers

De dashboards van EMAsphere bieden relevante inzichten voor zowel de ondernemer als diens accountant. En dat verbetert de communicatie tussen beide.

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.