De exitstrategie is bekend, het einde van de lockdown komt in zicht. Als het aantal besmettingen blijft teruglopen, mogen handelaars straks weer hun deuren openen en bedrijven hun activiteiten heropstarten. Goed nieuws dus voor de economie, maar helemaal zoals vroeger wordt het wellicht nooit meer.

Op deze pagina verzamelen we alle relevante info en enkele tips om u voor te bereiden op de heropstart.

We voegen wekelijks nieuwe content toe. Bezoek de pagina dus regelmatig om op de hoogte te blijven.

#indekijker
Gratis webinar op 25/06 om 14u: Basecone Tips & Tricks

Basecone verkleint de afstand tussen administratie en boekhouding. De software maakt voor elke factuur automatisch een boekingsvoorstel aan zodat u sneller aan het werk kunt. Maar Basecone kan nog veel meer … In deze gratis webinar deelt onze productspecialist al zijn tips & tricks.

Schrijf u hier in

Twin Seminar Online: laatste kans om in te schrijven

De coronacrisis heeft ook ons Twin Seminar te pakken. Maar niet getreurd: uw jaarlijkse update over onze PB- en VenB-software gaat online, en dat op 4 en 9 juni. Marc Vissers legt uit waarom u er zeker bij moet zijn.

Bekijk de video en schrijf u in

Schrijf snel in voor onze Basecone groepsdemo

Wil u Basecone live in actie zien? Schrijf u in voor de groepsdemo via Microsoft Teams, elke dinsdag tussen 14 en 15 uur. Let op, het aantal inschrijvingen per sessie is beperkt.

Reserveer uw plaats via mail

Probeer Basecone 3 maanden gratis

Wordt uw kantoor dagelijks overspoeld door allerlei documenten van klanten, zowel op papier als digitaal? Kost het u steeds meer tijd om orde te scheppen in die chaos? Basecone digitaliseert de documentenstroom. Als gevolg van de coronacrisis verlengen we de gratis proefperiode voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen 3 maanden gratis per nieuw dossier.

Profiteer van ons uniek aanbod

Zo werkt u straks, net als accountant Kim Bosmans, veilig digitaal samen met uw klanten:

 

Uw Wolters Kluwer-facturen digitaal in uw mailbox?

Ontvangt u uw facturen van Wolters Kluwer Tax & Accounting nog op papier? Vul het formulier in en wij bezorgen uw facturen in pdf-formaat via e-mail.

Registreer u voor digitale facturatie

Thuis werken aan uw boekhouding?

Wist u dat dat de meeste Wolters Kluwer-boekhoudpakketten op een server online kunnen worden geïnstalleerd? Zo hebben u en uw collega’s altijd en overal toegang tot uw dossiers. Dus ook thuis.

Meer weten? Contacteer ons

#veelgesteldevragen

Ik heb een opleiding met een consultant van Wolters Kluwer bij ons op kantoor. Vindt deze nog plaats? 

De opleidingen bij u op kantoor worden vervangen door remote opleidingen. Voor een remote opleiding maakt Wolters Kluwer gebruik van Microsoft Teams. Deze software mag op uw pc geïnstalleerd staan, maar is geen noodzaak; een gewone webbrowser (Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, …) volstaat. Voor interactie met de lesgever is wel een headset (hoofdtelefoon + micro) aanbevolen.

Een remote opleiding kan door meerdere deelnemers gevolgd worden. Gelieve ons per deelnemer een e-mailadres te bezorgen, zodat wij iedereen een uitnodiging kunnen sturen.

 

Worden de Twin Seminars nog georganiseerd?
Ja, deze vinden plaats. De seminaries worden wel vervangen door webinars. Meer informatie kan u terugvinden op deze pagina.

 

Ik heb een afspraak met een consultant van Wolters Kluwer. Zal deze nog plaatsvinden?
De afspraken bij u op kantoor worden vervagen door remote afspraken. De consultant zal u contacteren bij aanvang van het opgegeven uur. Hij zal telefonisch de stappen overlopen en samen met u het tijdstip bepalen van de remote afspraak. Deze gesprekken verlopen via telefoon en via schermovername. Indien er meerdere collega’s tegelijk de telefonische gesprekken wensen mee te volgen, kunnen we een conference call organiseren.

#veelgesteldevragen

Weet dat wij ook tijdens deze crisis te allen tijde klaarstaan om uw vragen te beantwoorden.

Bel ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.