Na twee maanden lockdown mochten de meeste bedrijven vorige week opnieuw de deuren openen. Hopelijk hebt u een vlotte herstart achter de rug en ziet u de toekomst, ondanks de vele uitdagingen, positief tegemoet. Op deze pagina verzamelen we nuttige artikels, webinars en tips om u door deze moeilijke periode heen te helpen.

Leest u even mee?

#indekijker
Probeer Basecone 3 maanden gratis

Een digitale administratie en boekhouding begint bij uw documenten. Ontvangt u facturen nog ouderwets op papier? Dan is het tijd om de stap te zetten naar een volwaardige digitale documentverwerking. Basecone is dé tool voor kmo’s die hun administratie en boekhouding volledig op elkaar willen afstemmen.

> Probeer drie maanden gratis

“Basecone versnelt de goedkeuring en afhandeling van facturen”

Dankzij Basecone werden de administratie en boekhouding van de firma Bio Base Europe Pilot Plant in Gent twee perfect op elkaar afgestemde communicerende vaten. “We werken gewoon veel efficiënter”, klinkt het.

> Lees de getuigenis 

Webinar gemist? Herbekijk ze hier

 

Haalt u alles uit uw software? Herbekijk onze handige tips & tricks sessies:

Uw Wolters Kluwer-facturen digitaal?

Ontvangt u uw facturen van Wolters Kluwer Tax & Accounting nog op papier? Vul het formulier in en wij bezorgen uw facturen in pdf-formaat via e-mail.

> Registreer u voor digitale facturatie

Thuis werken aan uw boekhouding?

Wist u dat de meeste Wolters Kluwer-boekhoudpakketten op een server online kunnen worden geïnstalleerd? Zo hebben u en uw collega’s altijd en overal toegang tot uw dossiers. Dus ook thuis.

> Meer weten? Contacteer ons

#mobielwerken
Gratis e-book: deze tools zijn onmisbaar voor uw kmo

Verliezen uw techniekers bij elke opdracht onnodig veel tijd aan administratie? Loopt uw planning al te vaak in het honderd? Of verloopt de aansturing van uw salesteam op de baan moeizaam? Kortom, wil u meer grip op uw organisatie, waar u ook bent of wat er ook gebeurt? Deze tools verhogen de efficiëntie in uw bedrijf.

> Download het e-book

“Nooit meer de baan op zonder tablet”

Tijd is geld in de bouwsector. Om hun administratie te digitaliseren investeerde Jadec, specialist in alarminstallaties, recent in Adsolut Kmo-beheer, een complete ERP-oplossing van Wolters Kluwer. “We werken nu een pak efficiënter.”

> Lees de volledige getuigenis

Mobiel werken? Ontdek de Adsolut-apps

Onderweg, bij klanten of op kantoor? De apps van Adsolut werken naadloos samen met Adsolut Kmo-beheer. Ideaal voor salesteams op de baan, installateurs en servicebedrijven.

> Ontdek de Crm-app
> Ontdek de Tech-app

#veelgesteldevragen

Ik heb een opleiding met een consultant van Wolters Kluwer bij ons op kantoor. Vindt deze nog plaats? 

De opleidingen bij u op kantoor worden vervangen door remote opleidingen. Voor een remote opleiding maakt Wolters Kluwer gebruik van Microsoft Teams. Deze software mag op uw pc geïnstalleerd staan, maar is geen noodzaak; een gewone webbrowser (Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, …) volstaat. Voor interactie met de lesgever is wel een headset (hoofdtelefoon + micro) aanbevolen.

Een remote opleiding kan door meerdere deelnemers gevolgd worden. Gelieve ons per deelnemer een e-mailadres te bezorgen, zodat wij iedereen een uitnodiging kunnen sturen.

Ik heb een afspraak met een consultant van Wolters Kluwer. Zal deze nog plaatsvinden?

De afspraken bij u op kantoor worden vervagen door remote afspraken. De consultant zal u contacteren bij aanvang van het opgegeven uur. Hij zal telefonisch de stappen overlopen en samen met u het tijdstip bepalen van de remote afspraak. Deze gesprekken verlopen via telefoon en via schermovername. Indien er meerdere collega’s tegelijk de telefonische gesprekken wensen mee te volgen, kunnen we een conference call organiseren.

#contact

Weet dat wij ook tijdens deze crisis te allen tijde klaarstaan om uw vragen te beantwoorden.

Bel ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.