Companyweb

Weet u met wie u zaken doet? Companyweb geeft u inzage in het risico, de solvabiliteit, rendabiliteit, stabiliteit en algemene financiële gezondheid van alle Belgische bedrijven. De Wolters Kluwer boekhoudsoftware biedt volledige integratie met Companyweb.

Accurate bedrijfsdata

Als officieel leverancier van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR), van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) en Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF), levert Companyweb de meest recente en accurate bedrijfsinformatie.

Gezondheidsbarometer

Zijn uw klanten of leveranciers financieel gezond? Companyweb legt de volledige financiële en juridische situatie van Belgische bedrijven en bedrijfsleiders bloot. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Anti-witwaswetgeving

In het licht van de anti-witwaswetgeving is het uw plicht zoveel mogelijk te weten te komen over de juridische, fiscale en financiële achtergrond van uw klanten. Dankzij Companyweb en Wolters Kluwer bent u volledig in orde.

Voor accountants en ondernemers

Companyweb is een handig instrument voor zowel accountants als ondernemers.

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.