Veilig en efficiënt elektronische bankafschriften uitwisselen

Dankzij CodaBox hoeft u niet langer te wachten op coda-bestanden van uw klanten – de tool zet alles automatisch voor u klaar. En ook de bankvolmachten en de opvolging worden netjes geregeld zonder manuele tussenkomst. Dat betekent een flinke tijdsbesparing, zowel voor de kmo’er als de boekhouder. Bovendien vergemakkelijkt CodaBox de uitwisseling van afschriften met behoud van de veiligheid en geheimhouding van de transacties.

CodaBox viert 2000e klant… met Wolters Kluwer

Met fiduciaire Yves Huysentruyt heeft CodaBox de kaap van 2000 klanten bereikt! Om hem te bedanken als 2000e klant, deden Véronique Mestdagh van CodaBox en Dirk Moens van Wolters Kluwer Belgium hem graag een presentje cadeau.
Bij deze bedanken we graag al onze klanten voor hun vertrouwen in CodaBox en Wolters Kluwer.

Wat zijn Coda’s?

Coda’s zijn gecodeerde of elektronische bankuittreksels die gebruikt worden om gemakkelijk bankverrichtingen in de boekhouding te verwerken. Hierdoor kan u snel en efficiënt openstaande facturen opvolgen. U uploadt de bestanden naar uw boekhoudpakket en de software doet de rest. Eenvoudig, toch?

CodaBox maakt het nog eenvoudiger!

Het platform verzamelt namelijk alle coda-bestanden automatisch en zet ze klaar om verwerkt te worden door uw boekhoudsoftware. U hoeft dus niet langer dagelijks bankuittreksels te verzamelen – dat doet CodaBox voor u. Daarnaast regelt de service ook alle bankvolmachten zodat een vlotte uitwisseling van elektronische bankafschriften tussen boekhouder, bank en kmo mogelijk wordt.

CodaBox en Wolters Kluwer

Expert/M Plus, Briljant Account, VERO-Count en topACCOUNT ondersteunen integratie met CodaBox. Alle bestanden staan meteen voor u klaar wanneer u financiële verrichtingen wil verwerken. U uploadt de bestanden naar uw boekhoudpakket waarna alle betalingen automatisch door uw boekhoudsoftware verwerkt worden. Ook als u tijdens die verwerking nog iets wil checken, vindt u makkelijk de pdf-files terug, zonder dat u uw boekhoudpakket hoeft te verlaten.

De voordelen van CodaBox

Overweegt u CodaBox-integratie bij uw Wolters Kluwer-boekhoudpakket?

 
We zetten alle voordelen op een rij:

  • U hoeft niets te regelen met de verschillende banken. CodaBox vraagt zelf alle volmachten op.
  • De coda’s krijgen een logische nummering en rangschikking
  • Alle elektronische afschriften staan automatisch klaar om verwerkt te worden door uw boekhoudsoftware
  • Coda’s worden vergezeld van een bankuittreksel in pdf zodat ze leesbaar zijn zonder gebruik van software
  • Verwerking van de coda’s mogelijk in Expert/M Plus, Briljant Account, VERO-Count en topACCOUNT
Wenst u meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.