Dankzij CodaBox hoeft u niet langer te wachten op elektronische bankafschriften – de tool zet alles automatisch voor u klaar. En ook bankvolmachten en de opvolging worden netjes geregeld zonder manuele tussenkomst. Dat betekent een flinke tijdsbesparing, zowel voor de kmo’er als de boekhouder.

Direct in uw boekhouding

CodaBox verzamelt alle CODA-bestanden automatisch en zet ze klaar om verwerkt te worden door uw boekhoudsoftware. U hoeft dus niet langer zelf uittreksels te verzamelen. Daarnaast regelt de service ook alle bankvolmachten.

Overzicht van betalingen

U uploadt de bestanden naar uw boekhoudpakket waarna alle betalingen automatisch door uw boekhoudsoftware verwerkt worden. Zo behoudt u moeiteloos het overzicht over alle betaalde en niet-betaalde facturen.

Digitale facturatie

CodaBox biedt ook een service voor elektronische facturatie via het open UBL-formaat. En dat zowel voor aan- als verkoopfacturen.

Ontdek onze prijzen
Technische kost: per zichtrekening Administratieve kost: per mandaat
1 tot 2 rekeningen € 10/maand/rekening € 24/mandaat (1 mandaat per bank)
3 tot 60 rekeningen € 6,29/maand/rekening
61 tot 120 rekeningen € 5,24/maand/rekening
121 tot 240 rekeningen € 4,18/maand/rekening
241 tot 500 rekeningen € 3,78/maand/rekening
500+ rekeningen € 3,03/maand/rekening
Voor accountants en ondernemers

De oplossingen van CodaBox bieden een meerwaarde voor accountants en ondernemers. Het snel en efficiënt uitwisselen van elektronische bankafschriften bespaart beiden namelijk een hoop tijd én werk.

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.