Een heldere inkijk in de boekhouding

De opdracht van een boekhoudkantoor is vandaag uitgebreider dan ooit tevoren. Naast de zuiver boekhoudkundige taken – zoals facturen inboeken en balansen en jaarrekeningen opstellen – verwacht de klant ook fiscaal en financieel advies van u. Hebt u die expertise in huis? Onze professionele boekhoudpakketten bevatten uitgebreide analyse- en rapportagetools die het proces grotendeels vergemakkelijken.

Financiële analyse

Klanten nemen vandaag geen genoegen meer met een maandelijkse of driemaandelijkse financiële analyse. Zij willen op eender welk moment een actueel inzicht in de resultaten. Software analyseert de cijfers in uw plaats en giet ze in een overzichtelijk rapport.

Companyweb

In het licht van de anti-witwaswetgeving is het uw plicht zoveel mogelijk te weten te komen over de juridische, fiscale en financiële achtergrond van uw klanten. Onze boekhoudsoftware biedt volledige integratie met Companyweb zodat u steeds weet wie u voor u hebt.

Budgetbeheer

Als boekhouder houdt u de budgetten van uw klanten nauwlettend in het oog zodat de financiële slagkracht van de onderneming niet in gevaar komt. Software helpt u vooruit te kijken en het budgetbeheer te optimaliseren.

Isabel 6

Uw betalingen invoeren en ondertekenen, de betalingsstatus opvolgen, rekeninginformatie opvragen, … Isabel 6 is volledig geïntegreerd in uw boekhoudpakket. Het is dé betaaloplossing voor boekhouders.

Online boekhouden

Klanten worden steeds veeleisender en vragen steeds vaker inzage in de boekhouding. Boekhoud- en documentbeheersoftware ‘in de cloud’ biedt volledige transparantie in een veilige omgeving. Bovendien vergemakkelijken onze oplossingen de samenwerking tussen boekhouder en klant.

Meer weten over onze oplossingen voor uw kantoor?

Wij staan u graag bij met het juiste advies binnen uw keuze van de juiste oplossing voor uw kantoor.