Behoud het overzicht over uw cashflow

Online bankieren is ondertussen niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. eBanking biedt tal van voordelen voor uw onderneming. Een koppeling tussen uw boekhoudpakket en uw bankrekening biedt u de mogelijkheid om betalingen automatisch uit te voeren. Zo boekt u niet alleen veel tijdswinst, u bewaart ook beter het overzicht over uw cashflow.

Elektronische bankafschriften

Kost het u veel tijd om manueel uit te zoeken welke klanten hun factuur betaald hebben en welke nog niet? Met de hulp van elektronische rekeninguittreksels (CODA-bestanden) zoekt uw boekhoudsoftware dit automatisch voor u uit. U haalt dagelijks de elektronische afschriften op, uploadt ze naar uw boekhoudpakket en de software doet de rest.

Domiciliëren van klanten

Hebt u veel vaste klanten? Dan zijn de voordelen van domiciliëringen zonneklaar: geen onbetaalde facturen meer en nooit meer nodeloos lang wachten op uw geld. Link uw boekhoudpakket met uw eBanking-applicatie, duid de gedomicilieerde klanten aan en de bank zorgt dat het geld tijdig op uw rekening terechtkomt. Snel, efficiënt en veilig.

Betalingen aan leveranciers

Uw leveranciers betalen? Dat gaat snel en veilig via een koppeling tussen uw banksoftware en uw boekhoudpakket. Gedaan met het manueel invoeren van uw factuurgegevens (bedrag, IBAN-nummer, referentie, …). U importeert simpelweg alles in een klik in de banksoftware, waarna de betalingen automatisch en netjes op tijd worden uitgevoerd.

Meer weten over onze oplossingen voor uw kantoor?

Wij staan u graag bij met het juiste advies binnen uw keuze van de juiste oplossing voor uw onderneming.