Inzicht in de cijfers van uw onderneming

Als alerte ondernemer is het essentieel dat u altijd en overal toegang hebt tot actuele cijfers met betrekking tot de financiën. Diepgaande analyses en heldere rapporten zijn noodzakelijk om de juiste strategie uit te stippelen. Onze software doet het rekenwerk voor u en presenteert de cijfers op een inzichtelijke manier.

Dashboarding

De boekhouding interpreteren is specialistenwerk, zegt u? Niet als u beschikt over een dashboard dat alle cijfers in een mooi overzicht giet. De resultatenrekening, de kostenstructuur per rubriek, de balans, … U spot eenvoudig tendensen en hebt steeds toegang tot de meest recente cijfers van de boekhouding – financiële verrassingen zijn uitgesloten.

Financiële analyse en rapportering

Uitgebreide financiële analyses en rapporten opstellen, kost veel tijd en moet bovendien regelmatig herhaald worden. Geautomatiseerde boekhoudsoftware doet het lastige werk voor u, zo vaak u maar wil. Dagelijks, wekelijks of maandelijkse inzage in de kerncijfers en KPI’s van uw business? U vraagt, de software draait.

Analytische boekhouding

De analytische boekhouding verschaft u bijkomende financiële inzichten in uw kostenstructuur. Snel weten of uw projecten winstgevend zijn? Onze software maakt een diepgravende analyse van de kostenplaatsen en kostendragers van uw organisatie mogelijk.

Meer weten over onze oplossingen voor uw kantoor?

Wij staan u graag bij met het juiste advies binnen uw keuze van de juiste oplossing voor uw onderneming.